Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σαφράνοβιτς : “Δεν θέλω να πάω πουθενά”

Σαφράνοβιτς : “Δεν θέλω να πάω πουθενά”

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά εξέφρασε ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ο οποίος δήλωσε στην κάμερα της Nova… “αμετάθετος” στην Θεσσαλονίκη.

Αποφασισμένος να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά είναι ο Σαφράνοβιτς. Ο Ισραηλινός ακραίος του Δικεφάλου φρόντισε να δηλώσει την επιθυμία του και περιμένει πλέον την διοίκηση των “ασπρόμαυρων”.

Στο περιθώριο της φιέστας και στην κάμερα της Nova ο Σαφράνοβιτς δήλωσε “αμετάθετος” στον ΠΑΟΚ τονίζοντας «Δε θέλω να πάω πουθενά! Είμαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Κάνω πολύ μεγάλη και αυστηρή αυτοκριτική και αυτό που προσπαθώ πάντα, είναι να βελτιώνομαι και να δίνω ότι καλύτερο μπορώ».

Ο διεθνής ισραηλινός ακραίος του ΠΑΟΚ μιλώντας για τους τελικούς είπε «Είναι πολύ ιδιαίτερο το γεγονός ότι κρίθηκαν όλα στον πέμπτο αγώνα και είναι πολύ λογικό να υπάρχει μια μεγάλη ικανοποίηση» συμπληρώνοντας για την φετινή χρονιά «Είναι εντελώς διαφορετικό το πρωτάθλημα από τα πλέι οφ. Το τέλος της κανονικής περιόδου με την πρώτη θέση να δίνει το πλεονέκτημα, αλλά εμείς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πετύχαμε αυτό που πετύχαμε».