Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σαφράνοβιτς : «Πιστοί στο ραντεβού μας»

Σαφράνοβιτς : «Πιστοί στο ραντεβού μας»

Συνέντευξη για την απόφασή του να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, την πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους του Δικέφαλου του Βορρά αλλά και για τον Ερνάντο Γκόμεζ  και τον κόσμο της ομάδας παραχώρησε στην εφημερίδα FORZA ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς…

Το πάθος και η μαχητικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και τον κάνουν τον 34χρονο Ισραηλινό ακραίο μοναδικό και ιδιαίτερα αγαπητό στην εξέδρα των «ασπρόμαυρω».

Ο έμπειρος ακραίος του ΠΑΟΚ μίλησε στην FORZA για όλους και για όλα και έδειξε έτοιμος για να κατακτήσει το 4 συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τον κολλητό του Ερνάντο Γκόμεζ τον οποίο χαρακτήρισε αγωνιστή….

Αναφορικά για το γιατί επέλεξε να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ ο Ισραηλινός άσος τόνισε «Δεν το σκέφτηκα πολύ. Μας αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι καταπληκτική, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Ήταν ένας από τους λόγους που παρέμεινα και φέτος στην ομάδα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προσφέρει τα πάντα, να είναι όλα καλά μέσα στην ομάδα, αλλά πρέπει και η οικογένεια να νιώθει καλά. Όλα έπαιξαν το ρόλο τους»

Για την μέχρι τώρα δουλειά στην προετοιμασία : «Είμαστε ακόμα στην αρχή, δουλεύουμε πάνω στην φυσική κατάσταση αυτή την ώρα, με τον κόουτς να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό. Όλα κυλάνε ήρεμα για εμάς τώρα».

Σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα : «Είναι μια δύσκολη ερώτηση αυτή. Δεν μπορώ να απαντήσω εάν θα χρειαστούμε ένα μήνα ή περισσότερο, δεν μπορώ να πω το πότε ακόμα. Το βασικό είναι ότι έμειναν αρκετά παιδιά από την περσινή σεζόν, ενώ η ομάδα έκανε και πέντε καλές προσθήκες».

Όσον αφορά το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ ξανά το πρωτάθλημα: «Φυσικά και μπορούμε! Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλες ομάδες και πάλευε όλες τις χρονιές για όλους τους στόχους. Θεωρώ πως και φέτος θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας και θα είμαστε μέσα στους στόχους».

«Ο Γκόμεζ είναι αγωνιστής»!

Αν ένας άνθρωπος γνωρίζει αρκετά καλά τον Χάρι Γκόμεζ, αυτός είναι ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος τόνισε στην FORZA, πως ο Βενεζουελάνος θα είναι πανέτοιμος!

Συγκεκριμένα πέρα από τους στόχους της νέας σεζόν και τη μέχρι τώρα προετοιμασία, ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, μίλησε στην FORZA και για τον Χάρι Γκόμεζ, καθώς τον γνωρίζει καλύτερα από όλους.

«Ο Χάρι θα είναι καλά! Δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά θα είναι ο ίδιος που ξέρει ο κόσμος. Τον ξέρω καλά εγώ σαν φίλος του και τι χαρακτήρα έχει. Ο Χάρι είναι αγωνιστής! Να είστε σίγουροι ότι θα έρθει πιο γρήγορα πίσω, μέχρι τώρα τα πηγαίνει αρκετά καλά» δήλωσε ο έμπειρος ακραίος.

Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος! Δεν έχω λόγια γι’ αυτούς, είναι πάντα δίπλα μας. Τους ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνουν».