Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σαϊνι: «Η Αλεξάκου μας έδειξε το δρόμο»

Σαϊνι: «Η Αλεξάκου μας έδειξε το δρόμο»

Το εγκώμιο της συμπαίκτριας της, Φρόσω Αλεξάκου, έπλεξε η Μαρκέλα Σαϊνι. Η 24 χρονη Κροάτισα πασαδόρος του Μαρκόπουλου που αποκτήθηκε πρόσφατα με την διαγώνια από το Τρίνιτατ, Εσντέιλ, υποστήριξε στο κανάλι της ομάδας στο youtube, για τη νίκη- ανατροπή  3-2 κόντρα στον Άρη, ότι το σέρβις της 16 χρόνης ακραίας που πέρυσι αγωνιζόταν στους Μακεδόνες Αξιού, έδειξε το δρόμο της επιτυχίας:

«Είμαι χαρούμενη που νικήσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι από 1-2 σετ. Ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν αρχικά χαμένο αλλά η Ευφροσύνη με το σέρβις της, μας έδειξε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια πιστέψαμε στη νίκη.

Έτσι πρέπει να κάνει κάθε αθλητής που αγωνίζεται για τη νίκη και στο βάθος της ψυχής του, πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εμείς με συνολική προσπάθεια και την ομαδική δουλειά τα καταφέραμε νίκες έρχονται άμα δε το βάζεις κάτω και συνεχίζεις την προσπάθεια.»

Συνεργασία με «Φράγγος καφέ»

Ανακοίνωση για συνεργασία με τα καταστήματα «Φράγγος καφέ» ανακοίνωσε η διοίκηση του Μαρκόπουλου η οποία αναφέρει:

«Ο ΑΟ Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τα καταστήματα ΦΡΑΓΓΟΣ ΚΑΦΕ. Συγκεκριμένα όλοι οι ενήλικες αθλητές και αθλήτριες, καθώς και οι προπονητές των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ θα απολαμβάνουν έκπτωση 20% σε όλα τα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του κεντρικού καταστήματος της πλατείας Μαρκοπούλου, επιδεικνύοντας την σχετική κάρτα τους, που θα προμηθεύονται από  25/1/2016 από την γραμματεία του συλλόγου μας.

Το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά τους κ. Φράγγο Χρήστο και κ. Καρώνη Δημήτρη για την ευγενική προσφορά τους.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...