CHALLENGE CUP

Σαλούστρου: «Το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας»

Σαλούστρου: «Το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας»

Στους… 8 ουρανούς βρίσκονταν μετά τον τελευταίο πόντο του 2ου σετ, του επαναληπτικού ματς των “16” του Challenge Cup Γυναικών με τη γαλλική Λε Κανέ, ο Πανναξιακός, που έφτασε σε μία ακόμη υπέρβαση την οποία όπως δήλωσε στο Volleyplanet η Άννα Σαλούστρου “την χρωστούσαν στον εαυτό τους”.

“Δεν είναι εύκολο να παίζεις χωρίς προπονητή σε ένα τόσο σημαντικό ματς και να βρίσκετασαι πίσω με 2-0 κόντρα σε ένα μεγαθήριο. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει το ματς είχαμε δώσει όλες οι αθλήτριες μία υπόσχεση στον εαυτό μας. Ό,τι και να γινόταν, όποια και αν ήταν η εξέλιξη του ματς, έπρεπε να βγούμε όλες μπροστά και να φωνάξουμε “παρούσες” για τον Πανναξιακό, σε μία προσπάθεια όπου είχε βάλει τις βάσεις ο Ζόραν Κόβαζιτς.

Και αυτό κάναμε… Πήραμε μία νίκη, μία πρόκριση, που την αφιερώνουμε στην αρχηγό μας, τη φυσιοθεραπέυτρια και τον τιμ μάνατζερ, τα μοναδικά άτομα που ήταν μαζί μας στις Κάννες και έκαναν εξαιρετική  δουλειά. Τους ευχαριστούμε…

Θέλω όμως να σταθώ στην Σία Τοτσίδου, την αρχηγό η οποία σήμερα, είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο. Χωρίς προπονητή, έπρεπε πέρα από τα αγωνιστικά καθήκοντα να προσέχει θέσεις, για χίλια δυο πράγματα μέσα στο ματς. Πάιξαμε κόντρα στις πιθανότητες και τα καταφέραμε… Είναι ένα όνειρο που θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε να το ζούμε και τώρα πάμε στα Ουράλια Όρη για μία ακόμη ιστορική στιγμή”  δήλωσε στο Volleyplanet μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τις Κάννες, η κεντρική Άννα Σαλούστρου.