Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σάλπαρε για την Πόλη η Λαζάρεβιτς

Σάλπαρε για την Πόλη η Λαζάρεβιτς

Από το λιμάνι του Πειραιά στην Κωνσταντινούπολη με τα χρώματα της τουρκικής Beylikduzu Voleybol Ihtisas θα βρει η νέα σεζόν την 26χρονη πρώην ακραία του Ολυμπιακού.

lazarevic_2016

Η διεθνής όμορφη Σέρβα πρωταθλήτρια (1.87μ), που τα δύο προηγούμενα χρόνια, πέρα από όλους τους εγχώριους τίτλους και αυτόν της δευτεραθλήτριας Ευρώπης στο Challenge Cup κέρδισε την αγάπη των «ερυθρόλευκων» οπαδών, θα ενισχύσει την φετινή  προσπάθεια της, εδώ και μόλις τρία χρόνια ιδρυθείσας ομάδα της Κωνσταντινούπολης, για διάκριση.

Beylikduzu Voleybol Ihtisas Istanbul

Έπειτα λοιπόν από τρία χρόνια, όπου αγωνίστηκε σε Μιλούζ και Ολυμπιακό, η πρώην αθλήτρια της Μπεσίκτας, επιστρέφει στην Πόλη, όπως και το έτερο ξένο φετινό  μεταγραφικό απόκτημα της  Beylikduzu, η 31χρονη διεθνής πρώην κεντρική της Ιλκέρ, Αλέσια Σαφρόνοβα (1.92μ), που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην πατρίδα της το Καζακστάν με τα χρώματα της Αλτάι.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...