Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα (vid)!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα (vid)!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ξεκίνησε σήμερα προετοιμασία ο Πανναξιακός. Με προπονητή και πάλι τον Ζόραν Κόβασιτς , ύστερα από οκτώ μήνες απουσίας, ο Σέρβος τεχνικός και το σύνολο των αθλητριών του Κυκλαδίτικου συλλόγου, ξεκίνησαν τη δουλειά με στόχο να επαναλάβουν, όσο είναι δυνατόν, την περυσινή εκπληκτική πορεία σε Α1, κύπελλο και Ευρώπη.

Το κλίμα στην πρεμιέρα ήταν πολύ καλό με τον Σέρβο τεχνικό να «ξανασυστήνεται» με τις αθλήτριες και κατόπιν να τους αναλύει το πρόγραμμα προετοιμασίας και φιλικών μέχρι τον Οκτώβριο.

Στο γήπεδο βρέθηκαν οι αθλήτριες: Σία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Άννα Καρπουζά, Σοφία Γκιαούρη, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Σίσσυ Αποστολίδου, Ναταλία Μεταξά, Αποστολία Νούσια ενώ δικαιολογημένη απούσα ήταν η λίμπερο της ομάδας, Ειρήνη Κελεσίδου λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική ομάδα.

Απούσες από το περυσινό ρόστερ, οι Τσβετάνοβα-Εμμανουηλίδου που μετακινήθηκαν στον Ολυμπιακό, η πασαδόρος Τσέσλιαρ που πήγε Ουϊπεστ και η Άννα Σαλούστρου που συμφώνησε με  τον ΟΠΕΡ.

Οι περισσότερες αθλήτριες έφτασαν στη Νάξο την Κυριακή το μεσημέρι και το βράδυ της ίδιας μέρας δείπνησαν με τη διοίκηση και τον προπονητή σε γνωστή ταβέρνα στην παλιά Χώρα της Νάξου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...