BEACH VOLLEY

Σαντάνα : «Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος»

Σαντάνα : «Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος»

Στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Beach Volley, Τιε Σαντάνα, ο οποίος παρακολούθησε αγώνες του πρώτου τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί δηλώνοντας ικανοποιημένος από το επίπεδο των ομάδων και αθλητών…

Παρουσία του Τιέ Σαντάνα ξεκίνησε το πρώτο τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά αρκετούς παίκτες του Beach Volley και στις δηλώσεις του, αν και αρκετά επιφυλακτικός τόνισε πως οι περισσότεροι έχουν μεγάλη βελτίωση.

Αναλυτικά ο Τιέ Σαντάνα δήλωσε «Πρώτα απ’όλα θέλω να πω ότι μου άρεσε που είδα παίκτες που δεν γνώριζα πριν να ανταγωνίζονται παραδοσιακά δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Δεύτερον μου άρεσε η οργάνωση του τουρνουά, καθώς και η διαιτησία των αγώνων. Όσον αφορά το επίπεδο των ανδρών, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή ανάλυση αυτή την στιγμή, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι αθλητές αγωνίζονται και στη σάλα και τώρα ξεκίνησαν πάλι τις προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα και οι αγώνες ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά η σεζόν, οι περισσότεροι θα έχουν μεγάλη βελτίωση σε 1-1,5 μήνα από τώρα με τις προπονήσεις που θα κάνουν. Είδα όμως αθλητές με πολύ καλά στοιχεία και με όρεξη για δουλειά και για ατομική-ομαδική βελτίωση».