DARK ROOM

Σαντορινιές μαμάδες εν δράσει…

Σαντορινιές μαμάδες εν δράσει…

Οι ιστορικές επιτυχίες του Α.Ο Θήρας ξεσήκωσαν τις Σαντορινιές, που υπό τις οδηγίες της παίκτριας της φιναλίστ Α1 Γυναικών, μπήκαν στο γήπεδο και μπροστά στο φιλέ του ΔΑΠΠΟΣ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Santonews.com, γυμνάστηκαν, διασκέδασαν δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα όνειρο που από παλιά είχαν “κρυμμένο” μέσα τους.

Αναδημοσιεύουμε το κείμενο του www.santonews.com

“Οι μαμάδες μπήκαν στο γήπεδο μαζί με την ΑΟ θήρας και την προπονήτρια τους Αρτέμης Σκορδίλη να δοκιμάσουν το σώμα τους, της αντοχές τους, της δεξιότητες τους, μαζί με το συναίσθημα φωνάζοντας δυνατά (ΘΗΡΑ) και η φωνή τους να γίνει (ένα) Μοιράζοντας την προσπάθεια την φιλία και την έννοια της ομάδας.

Πολλές από της μαμάδες είχαν αφήσει το όνειρο της παίκτριας μέσα σε ένα κομμάτι της ψυχής τους και είχαν δώσει προτεραιότητα σε αλλά θέματα. Οι μαμάδες έχοντας στο πλευρό τους και γυμνάστρια Ειρήνη Βλάχου, που τους βοήθα στην μυϊκή ενδυνάμωση και σε θέματα διατροφής . Πρόκειται για ένα τμήμα (μας είπε η προπονήτρια τους ) που δημιουργήθηκε για πρώτη χρονιά φέτος και ελπίζουμε να καθιερωθεί στην ομάδα του ΑΟ Θήρας και γενικότερα στο νησί. Το σκεπτικό μας ήταν να υπάρχει ένας χώρος που θα μπορούν οι γυναίκες (μητέρες και μη) να περνάνε διαφορετικά από τα συνηθισμένα χρόνο τους.

Με αρκετή γυμναστική, αερόβια άσκηση, παιχνίδια και φυσικά ενασχόληση με την μπάλα, στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουν στο σημείο να είναι ανταγωνιστικές παίχτηκα μεταξύ τους και γιατί όχι να γίνουν μικρά πρωταθλήματα στο απώτερο μέλλον όπου θα πρωταγωνιστούν”.

Πηγή-Foto: Santonews.com