Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σαρωτικός ο πλήρης Πανναξιακός

Σαρωτικός ο πλήρης Πανναξιακός

Πάνοπλος ο Πανναξιακός για πρώτη φορά συνέτριψε με 3-0 (25-15, 25-15, 25-15) σετ την ΑΕΚ στο σημερινό φιλικό τεστ στη Ν. Φιλαδέλφεια, ενόψει της συμμετοχής της νησιωτικής ομάδας στο προσεχές τουρνουά “Νομίκεια 2016” στη Σαντορίνη.

Μετά λοιπόν τις 2 ήττες στη Νάξο από τον Ολυμπιακό, όπου ο τεχνικός των γηπεδούχων στερήθηκε λόγω διεθνών υποχρεώσεων τις ξένες Φρέσκο και Πότοκαρ, ο Γιώργος Ρούσης είδε την ομάδα του για πρώτη φορά με πλήρες ρόστερ, να θριαμβεύει στο σχολικό γήπεδο απένανατι στη νεανική ομάδα του Δήμου Φιλιππάτου, που δεν κατάφερε να “κλέψει” περισσότερους από 15 πόντους ανα σετ.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο Πανναξιακός θα αγωνιστεί σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας με την Θέτιδα Βούλας, ενώ  οι “κιτρινόμαυρες” θα παίξουν το Σάββατο στο ‘Χαλκιοπούλειο” της Λαμίας (18.00) με την ομώνυμη ομάδα της Α2 κατηγορίας. Η αποστολή της “Ένωσης” στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο του τουρνουά «Μνήμες Μικρασιατών 1922».

ΑΕΚ (Δήμος Φιλιππάτος):Νούσια, Καράτερζη, Φιλιπιόνκα, Γεωργαντά, Κουτρουμπή, Αργυροπούλου, Καλαφατάκη, Ζίγκα, Αναγνωστοπούλου, Βάθη, Βενέτη και Μπέλια.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ρούσης): Σεφεριάδου, Πότοκαρ, Φρέσκο, Τοτσίδου, Κακουράτου,  Ζακχαίου Οικονομίδου, Ξαγοραράκη, Γάτση, Γιόβιτς, Δρακουλίδου