Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σχόλασε το «σχολικό» στη Σύρο

Σχόλασε το «σχολικό» στη Σύρο
Με τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού στη Βόχα αλλά και την ενίσχυση της ομάδας με ξένους παίκτες ο Φοίνικας Σύρου δείχνει πως είναι αποφασισμένος να “αναγεννηθεί από τις στάχτες του” ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.
Το απογοητευτικό ξεκίνημα του Φοίνικα στις αρχές της Volleyleague, φαίνεται πως είναι παρελθόν. Το “Πειρατικό” μετρά ήδη 3 συνεχόμενες νίκες με τη λήξη της 8ης αγωνιστικής, ενώ πέρα από το “Δ. Βικέλας” με τις επιτυχίες του σε Γλυφάδα και Κόρινθο, δείχνει πλέον ότι μπορεί να κουρσέψει και ξένες έδρες.
“Κάναμε πραγματικά μεγάλη νίκη” δήλωσε στο Volleyplanet ο διεθνής λίμπερο, Νικήτας Εφραιμίδης και συνέχισε: “Αν σκεφτεί κανείς πως το βόλεϊ που παίζαμε στις αρχές θυμιζε … σχολική ομάδα σε σχολικό πρωτάθλημα με τα λάθη που κάναμε. Για αυτό και ήταν λογικά τα αρνητικά αποτελέσματα. Τότε παίζαμε έτσι… Τώρα φαίνεται πως εχουμε “στρώσει” και μπορούμε και παίζουμε καλύτερα. Τώρα αν με ρωτήσετε που οφείλεται αυτό, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!  Νομίζω πως είμαστε μία νέα ομάδα και θέλαμε το χρόνο μας…”
Ήδη πάντως τα καλύτερα για το Φοίνικα μάλλον έρχονται και οι φίλοι Συριανοί μπορούν να αισιοδοξούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, αν και κυρίως ο διεθνής Λετονός είναι διαγώνιος, ουσιαστικά έχει τελειώσει το θέμα του Ρέινις Πέκμανς, ενώ η ομάδα κινείται και για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου ξένου ακραίου.