Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟ

Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟ

«Βροχή» οι κλήσεις από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ, Νίκη Ρεβύθη, σε Α1 γυναικών και Α2 ανδρών-γυναικών. Από την Α1 ξεχωρίζει η κλήση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟ για τη συμπεριφορά των οπαδών του του με την ΑΕΚ στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι στις 8/2.

Αναλυτικά οι κλήσεις της αθλητική δικαστή που αφορούν:

«Το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 8/2/16 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΜΓΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και τον έφορο του ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ – ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ και τον προπονητή του ΑΓΓΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 1/11/15 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ και την αθλήτρια του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 19/12/15 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...