Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε απολογία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Τζίκας

Σε απολογία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Τζίκας

Βόλτα από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ θα περάσουν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ο team manager των ασπρόμαυρων Αχιλλέας Τζίκας μετά τα όσα έγιναν την Τετάρτη στην Κυψέλη και αναγράφονται στο φύλλο αγώνος.

 

Οι κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή

 

«Σε απολογία κάλεσε σήμερα ο αθλητικός δικαστής το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, τον team manager του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, σχετικά με αναφερόμενες πράξεις στα έγγραφα του αγώνα, που διεξήχθη χθες 14/4/2015.

Κατόπιν αιτήματος αμφότερων των ΤΑΑ για τις  κλήσεις με αρ. 56 για τον ΠΑΟΚ και  αρ.57 για τον Παναθηναϊκό, αναβλήθηκε η εκδίκαση των δυο υποθέσεων για αύριο Πέμπτη 16/4/2015 και ώρα 13.00, στα γραφεία της ΕΣΑΠ».

Την ίδια ώρα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ τιμώρησε με 1.000 ευρώ το ΤΑΑ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Πυλαίας κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 9 Απριλίου.

Η απόφαση του ΜΠΔ της ΕΣΑΠ

“Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  που πραγματοποιήθηκε στις 9-4-2015, το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ επέβαλλε στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1000) ευρώ ως πειθαρχική ποινή για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας (αρ. 17 § 2Α περ. β του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ)”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...