Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε… διπλό ταμπλό η Νικούλη

Σε… διπλό ταμπλό η Νικούλη

Έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά στην ΑΕΚ με τα χρώματα της οποίας κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα η Βάσω Νικούλη, παίρνει τις απαραίτητες πολύτιμες ανάσες και αξιολογεί το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει κάποιες ομάδες για την απόκτησή της, ώστε σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό να πάρει τη σωστότερη απόφαση.

Η έμπειρη κεντρική ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο της περιβάλλον της, σε ιδιωτικές της συζητήσεις φέρεται να έχει δηλώσει πως πέρα πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που την απασχολεί ενόψει της αγωνιστικής σεζόν, θα την ενδιέφερε ιδιαίτερα να ασχοληθεί και με τα τμήματα υποδομών κάποιου συλλόγου, σε προπονητικό επίπεδο.

Άλλωστε ως απόφοιτη των ΤΕΦΑΑΑ, με ειδικότητα το βόλεϊ, η προπονητική, αν και πρόωρα, μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη ζωή της όταν δούλεψε με τα κοριτσάκια στα αναπτυξιακά τμήματα της πρώην της ομάδας, Φιλαθλητικού Λάρισας, ομάδας που έχει να επιδείξει πλούσιο έργο τόσο στην υποδομή, όσο και στα υπόλοιπα τμήματα.

Εκεί λοιπόν με την εμπειρία της, απόρροια του πλούσιου βιογραφικού και του παλμαρέ της, κατάφερε με την υπομονή, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά της να περάσει κάποια στοιχεία που ήθελε στις ταλαντούχες αθλήτριες, ώστε να τις βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα τους, σωστά, βήματα στο αγαπημένο τους άθλημα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...