Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε επιφυλακή στην Τούμπα

Σε επιφυλακή στην Τούμπα

Συναγερμός στη ΜΕΝΤ και την Αστυνομία της Τούμπας έχει προκαλέσει η επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους «κυανόλευκους» της Τούμπας και η πρόθεση οπαδών του ΠΑΟΚ να πάνε στο γήπεδο έπειτα από τα όσα έγιναν στο Ρέντη.

Τα όσα έγιναν στο Ρέντη μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ολυμπιακού στην Τούμπα για τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ έχουν ανεβάσει την επικινδυνότητα του αγώνα στο «κόκκινο» και έχοντας βάλει έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες πως οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να μεταβούν οργανωμένα στο γήπεδο της ΜΕΝΤ για να δώσουν συνέχεια στην «βεντέτα» τους με τον Ολυμπιακό προβληματίζουν έντονα την διοίκηση των νεοφώτιστων που ψάχνουν να βρούνε την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου να αποφύγουν τα επεισόδια και τυχών τιμωρία τους.

Έτσι λοιπόν αναμένεται τα αστυνομικά μέτρα αύριο στο γήπεδο της Τούμπας να είναι δρακόντεια, ενώ και η διοίκηση της ΜΕΝΤ θα αποφασίσει σε λίγες ώρες τι θα κάνει για να προφυλάξει τα συμφέροντα της αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.