Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις ΕΡΤ-ΕΟΠΕ

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις ΕΡΤ-ΕΟΠΕ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος συναντήθηκε με το νέο διευθυντή του αθλητικού τμήματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Δημήτρη Χατζηγεωργίου με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση της συνεργασίας σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση των διοργανώσεων που ανήκουν στην ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ΕΟΠΕ: “Στη δίωρη συνάντηση έγινε εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. σχετικά με τις διοργανώσεις υψηλού επιπέδου στο βόλεϊ σάλας, στο beach volley, στο snow volley και στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Συνοδεία ευχών για επιτυχημένη θητεία στα νέα καθήκοντα του νέου προϊσταμένου του αθλητικού τμήματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. ευχαρίστησε την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για τη μέχρι τώρα στήριξη και προβολή των Εθνικών ομάδων και του beach volley τη σεζόν που πέρασε.

Συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί νέο ραντεβού εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να συζητηθεί ολοκληρωμένη πρόταση της διοίκησης της Δημόσιας Τηλεόρασης για την προβολή του ελληνικού βόλεϊ σε συνέχεια της μέχρι τώρα επιτυχημένης συνεργασίας και της επιπλέον συνεργασίας που υπάρχει με την Ε.Σ.Α.Π. για το επαγγελματικό πρωτάθλημα ανδρών της σεζόν 2021-22”.