Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε οικογενειακό κλίμα το μπάρμπεκιου του Άθλου Ορεστιάδας

Σε οικογενειακό κλίμα το μπάρμπεκιου του Άθλου Ορεστιάδας
Σε μία προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας διοργάνωσε το Σάββατο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης μπάρμπεκιου για την ομάδα στην Ορεστιάδα, όπου αθλητές και τεχνικό επιτελείο μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα είχαν την ευκαιρία παρέα με αγαπημένα πρόσωπα να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας εκλεκτούς μεζέδες και να φορτίσουν “ψυχολογικά” τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας της σκληρής τους προετοιμασίας, που από αύριο μπαίνει στην 4η εβδομάδα.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Άθλου Ορεστιάδας
Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα ο Άθλος Ορεστιάδας ήταν και είναι ομάδα με «Ο»!
Μία πραγματικά «δεμένη» οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων. Κάτι που αποτυπώνεται και στο χθεσινό μπάρμπεκιου που πραγματοποιήθηκε σε άκρως οικογενειακό κλίμα στην Ορεστιάδα, μετά το τέλος της πρωινής προετοιμασίας, για το φετινή πρωτάθλημα της Volleyleague, που από αύριο μπαίνει στην 4η εβδομάδα.
Στην οικογενειακή αυτή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με σύμμαχο τον καλό καιρό και πρωτοβουλία του προέδρου του ΤΑΑ, Γιώργου Τσολακίδη, παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης, αλλά και φίλοι της ομάδας, καθώς και οι αθλητές με το τεχνικό επιτελείο, που βρήκαν την ευκαιρία, να ξεφύγουν για λίγο από τους απαιτητικούς ρυθμούς της προετοιμασίας και να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον καλύτερα και εκτός των “γραμμών” του γηπέδου.

Με το μέλος του ΤΑΑ, Νίκο Ουζουνίδη να κερδίζει τα εύσημα όλων, σε ρόλο… μετρ του ψησίματος, άπαντες κάθισαν γύρω από το πλούσιο τραπέζι και απόλαυσαν κρέατα εκλεκτής ποιότητας και ποικιλία παραδοσιακών γευστικών μεζέδων.

Τα χαμόγελα, το κέφι και η κουβεντούλα κυριαρχούσαν στα διάφορα «πηγαδάκια», στα οποία τα νέα μέλη της ομάδας και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πήραν μία «πρώτη γεύση» από την εβρίτικη φιλοξενία, αλλά και την οικογενειακή ατμόσφαιρα του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης, εμφανώς ευδιάθετος, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την θερμή τους ανταπόκριση στην πρόσκλησή του και ευχήθηκε για άλλη μια φορά υγεία και καλή επιτυχία στη προσπάθεια διάκρισης της ομάδας και τους υψηλούς στόχους που έχει ο Άθλος Ορεστιάδας στο φετινό πρωτάθλημα.