DARK ROOM

Σε πελάγη ευτυχίας ο «θηλυκός Ιβάν» (φωτό)

Σε πελάγη ευτυχίας ο «θηλυκός Ιβάν» (φωτό)

Ο ερχομός του… πελαργού «επισφραγίζει» με τον καλύτερο τρόπο το love story της 27χρονης Σέρβας διεθνούς Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς και του 41χρονου Ιταλού πρώην πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ Μαρτσέλο Καντζιάν (1.92μ) που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και ευχόμαστε να συνεχιστεί για όλη τους της ζωή.

marcelo_brakocevic

Το 2011 σε μία αποστολή της Εθνικής ομάδας γυναικών είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε την κορυφαία ίσως βολεϊμπολίστρια της Σερβίας, το «θηλυκός Μίλκοβιτς» όπως τιμητικά την αποκαλούν.

Στο περιθώριο λοιπόν μιας συνέντευξής μαζί της, μεταξύ άλλων σοβαρών δηλώσεων, μας είχε πει πως είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη με έναν άνδρα, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του. Είχε αφήσει όμως να εννοηθεί πως ήταν πιο κοντός πιο από εκείνη… που χωρίς τακούνια, βλέπει τον σύντροφό της από τα 196 εκατοστά!

jovana_brakocevic_marcello

Δύο χρόνια αργότερα και ενώ αγωνίζονταν στην Τουρκική Βακιφμπανκ, η ψηλότερη βολεϊμπολίστρια της Σερβίας, μετά τη λήξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα στο Eurovolley, με πρόσωπο που έλαμπε από χαρά “μόστραρε”  όλο καμάρι στον Τύπο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Μαρτσέλο.

jovana-brakocevic-ring

Τον πιο πιστό και φανατικό θαυμαστή της, που έμελλε να γίνει και πατέρας του παιδιού της. Κάτι που εκείνο το διάστημα δεν μπορούσε ούτε να διανοηθεί, αφού μπροστά της έβλεπε μόνο την καριέρα της!

jovana-marcello_wedding1

Ένα χρόνο μετά, το νεαρό αγαπημένο ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο επιβλητικό κάστρο Kalemegdan στο Βελιγράδι, με την «Γιόκα» τουλάχιστον εκθαμβωτική μέσα στο υπέροχο νυφικό του Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας, Ζουχέιρ Μουράντ, με πελάτισσες όπως οι Μπιγιονσέ, Σακίρα, Κριστίνα Αγκιλέρα, Τζένιφερ Λόπεζ, Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους, Κρίστεν Στιούαρτ, Κέιτι Πέρι και ακολούθησε ο μήνας του μέλιτος στις μαγευτικές Μαλδίβες.

jovana-brakocevic-wedding5

Σήμερα, στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν, όπου αγωνίστηκε τελευταία στην Αζεριόλ, η Γιοβάνα με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Μαρτσέλο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας τον «καρπό του έρωτά» τους και μαζί με τον συζυγό της κάνουν όνειρα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

brakocevic_jovana_cadzianjovana-brakocevic--boyfriend