Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε ρυθμούς ΠΑΟ ο Πανναξιακός

Σε ρυθμούς ΠΑΟ ο Πανναξιακός

Για τη μεγάλη μονομαχία κορυφής  με τον ΠΑΟ ζουν και αναπνέουν στον Πανναξιακό (17/12, 18.00). Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου κυκλοφόρησε τη σχετική αφίσα του αγώνα (περιλαμβάνει τη Φρέσκο) με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τις  προσπάθειες των κοριτσιών του Γιώργου Ρούση κόντρα στον πρωτοπόρο της Α1. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

«O Πανναξιακός μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του, επέστρεψε στη Νάξο και πλέον προετοιμάζετε για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός που έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό στο «Μ. Μερκούρη» αναμένεται να φτάσει στη Νάξο την Παρασκευή για την τελευταία στροφή του πρώτου γύρου και να αγωνιστεί κόντρα στον Πανναξιακό σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά στην βαθμολογική κατάταξη της κορυφής.

Από την πλευρά της ομάδας της Νάξου, παρά την ήδη μεγάλη κινητοποίηση των οπαδών, γίνεται έκκληση από την διοίκηση στον κόσμο του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο κλειστό τη νίκη της ομάδας μας.

Οι Ναξιώτες φίλαθλοι έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι ο «7ος παίκτης» της ομάδας στηρίζοντας την με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.»