Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε τροχιά Άρη Κυριακίδου, «Κέλε»

Σε τροχιά  Άρη Κυριακίδου, «Κέλε»

Μετά την περσινή εντυπωσιακή του πορεία ο Άρης συνεχίζει τις κινήσεις του στην μεταγραφική «σκακιέρα» της Α1 Γυναικών, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά απ’ το να “ντύσει” στα κίτρινα τις δύο πολύ καλές Θεσσαλονικιές αθλήτριες.

Αφού κράτησε τις Βραζιλιάνες άσους της και “βαρόμετρο” της φετινής εκπληκτικής πορεία, αφού ούσα νεοφώτιστη έχασε στον… πόντο την 4άδα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης “βλέπει” πως με την πρώην μπλοκέρ του Αίαντα Ευόσμου, Εύη Κυριακίδου ενισχύεται σημαντικά στο φιλέ, αλλά και στην άμυνα με  την Ειρήνη Κελεσίδου, που έπειτα από τρία χρόνια θα επιστρέψει ξανά στα πάτρια εδάφη.

Απλά και για τις δύο παίκτριες, υπάρχουν κάποιες μικροί παράμετροι που πρέπει να εκτιμηθούν και να ξεπεραστούν, κατι που με δεδομένη την πολύ καλή πρόταση του συλλόγου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, αναμένεται να ξεπεραστούν, στα επόμενα 24ωρα.

Παράλληλα η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη αναζητά μία καλή ξένη διαγώνια μετά την αποχώρηση της Καναδέζας, Κέϊσι Γκάνο, με το βάρος των κίτρινων «λαγωνικών» να πέφτει στις ΗΠΑ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...