Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σενάρια παραίτησης Αγγελόπουλου, «στον αέρα» ο Αστέρας!

Σενάρια παραίτησης Αγγελόπουλου, «στον αέρα» ο Αστέρας!

Δραματικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στον Άγιο Δημήτριο, αν επιβεβαιωθούν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet, πως ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Αγγελόπουλος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Ο ισχυρός άνδρας της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1 Γυναικών, που αυτή την ώρα βρίσκεται στη Λέρο, ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη την απόφασή του να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της ομάδας, καθώς φέρεται να δηλώνει απογοητευμένος από κινήσεις που έχουν γίνει από το ΔΣ του σωματείου.

Η κατάσταση λοιπόν στον Αστέρα τις τελευταίες ώρες είναι έκρυθμη, αφού αν και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από το πρωτάθλημα, η επικείμενη μεταγραφή της Γέλιτς, αλλά και μιας ακόμη ξένης κεντρικής που ήταν στα σκαριά, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, ματαιώνονται.

Παρά τις λύσεις που αναζητούνται εύκολα τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν απειλητικά στον ουρανό του Αγίου Δημητρίου και χωρίς να διεκδικούμε τον τίτλο της… Κασσάνδρας, θεωρούμε ότι η ομάδα του Δήμου Φιλιππάτου αποτελεί πλέον το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, καθώς ο Αστέρας κινδυνεύει να επιστρέψει στην Α2 Γυναικών, πριν καλά καλά… πατήσει το πόδι της στα “σαλόνια”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...