ΔΙΕΘΝΗ

Σενάριο για Βερμίλιο στη Ζενίτ

Σενάριο για Βερμίλιο στη Ζενίτ

Φήμες θέλουν τον Βαλέριο Βερμίλιο της ιταλικής Πιατσέντζα να επιστρέφει ξανά στη ρωσική Ζενίτ Καζάν, μετά από ένα χρόνο.

Μετά  τα σενάρια που ακούστηκαν περί της επιστροφής του Αμερικανού Λόι Μπολ, στην ρωσική αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Άντερσον, το όνομα του Ιταλού Βαλέριο Βερμίλιο είναι αυτό που «παίζει» ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα.

Και αν στην περίπτωση του 42χρονου Αμερικανού πρώην άσου του Ηρακλή, θα υπήρχε μία πιθανότητα αν δεν είχε την οικογένεια του, που τον κάνει ευτυχισμένο, η περίπτωση του μαέστρου της Πιατσέντζα,  καθώς τα οικονομικά πρόβλήματα της ιταλικής ομάδα, τον έχουν απογοητεύσει.

Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές των αθλητών, έχουν κάνει κι άλλους άσους  πλην του Βερμίλιο,  όπως οι Κέβιν Λε Ρου και Οσταπένκο, να εξετάζουν το δεδομένο ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Η καταληκτική πάντως ημερομηνία που υπάρχει για την εξόφληση των παικτών στο συμβόλαιο της ιταλικής ομάδας με την χορηγό εταιρεία, Αρντέλαι είναι η προσεχής Δευτέρα 3/11, οπότε οποιεσδήποτε εξελίξεις αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...