Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σεπέδα: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι»

Σεπέδα: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι»

Στην καλύτερη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη σειρά των ημιτελικών με  τον Ολυμπιακό αλλά και στη συμπαράσταση των οπαδών του «δικεφάλου», στάθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τέταρτου ματς, Αμπρέου Σεπέδα.

Ο Κουβανός που πηρέ από το χέρι τον περυσινό νταμπλούχο και  με 29 πόντους τον έστειλε στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ, δήλωσε:

«Ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι για τους ημιτελικούς. Ήταν μία πολύ όμορφη σειρά με δυνατούς αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος.

Είχαμε χάσει σε Λιγκ Καπ και κύπελλο και μετά τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα του ξέραμε πως σήμερα έπρεπε να τελειώνουμε. Αν πηγαίναμε σε πέμπτο αγώνα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας.»

Λίγο αργότερα ο Κουβανός μίλησε στη Νοva όπου σχολίασε:

«Ξέραμε πόσο σκληρό παιχνίδι θα γίνονταν και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Ήταν μία πραγματικά όμορφη σειρά. Και ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι μετά τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε, κάναμε καλή προετοιμασία και εμφανιστήκαμε καλύτεροι.

Είχα ένα προσωπικό στοίχημα να κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες. Στα περασμένα κρίσιμα ματς που χάσαμε, εμείς φταίγαμε. Εμείς χάσαμε».

Για την παρουσία κόσμου, ο Σεπέδα τόνισε: «Εκτιμώ ότι σε εκείνο το σημείο του τρίτου σετ που γύρισε το παιχνίδι, ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ με τον παλμό του. Εκεί ήταν το κλειδί».

Για την συνέχεια και τους τελικούς υποστήριξε«Δεν τελειώσαμε ακόμη. Έχουμε ένα ακόμη βήμα να κάνουμε. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε πάντως το πρωτάθλημα. Εξάλλου γι’ αυτό είμαστε εδώ…».

Τσαλόπουλος: “Νιώθουμε δικαιωμένοι”

Τα εύσημα στον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και τα συγχαρητήρια στον τεχνικό του «δικεφάλου» Γιάννη Καλμαζίδη και τους παίκτες για την πρόκριση στον τελικό, εξέφρασε ο Αντώνης Τσαλόπουλος. Ο πρόεδρος του περυσινού νταμπλούχου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι μία μεγάλη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η σημερινή. Ήταν ένα ξέσπασμα το σημερινό, μετά από όλα αυτά που ζήσαμε. Τα αφήνουμε πίσω μας όμως και προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας τους τελικούς. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, έχει τα δικά της θέματα, αλλά θα τα βρούμε όλα στην πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και αυτόν που βρέθηκε στο γήπεδο και αυτούς που δεν ήρθε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία, που ελπίζω ότι θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

Νιώθουμε δικαιωμένοι. Είχαμε δύο ατυχίες, χάσαμε αδικαιολόγητα δύο τίτλους, αλλά εντάξει έτσι είναι η ζωή, έχει χαρές και λύπες. Τώρα πάμε για το μεγαλύτερο έπαθλο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλές διακοπές και πιστεύω να είδαν τι εστί φιλοξενία.

Είδαν τη συμπεριφορά και των φιλάθλων και της ομάδας, που αντί να πανηγυρίσει, πήγε να τους προσταυεύσει για παν ενδεχόμενο και όλα έληξαν καλά. Είναι ανεπανάληπτες στιγμές και εύχομαι να τις ξαναζήσουμε σύντομα. Είμαστε παράξενη οικογένεια, που στα δύσκολα πάντα ενώνεται”.