Α1 ΑΝΔΡΩΝ

What about… Σεπέδα και πάλι στον ΠΑΟΚ;

What about… Σεπέδα και πάλι στον ΠΑΟΚ;

Η υπόθεση σκανδάλου των Κουβανών αθλητών στη Φινλανδία έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους και κατ’επέκταση στο αγωνιστικό τους μέλλον με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη να εξετάζει την επιστροφή Σεπέδα στη διαγώνιο, περνώντας τον Γκόμεζ ακραίο!

Μια επιλογή υψηλού ρίσκου για το Δικέφαλο που δεν έχει καταφέρει να κλείσει τον “επιθετικογενή” ακραίο που αναζητά με αποτέλεσμα να σκέφτεται και άλλες πιθανές λύσεις, όπως αυτή του Σεπέδα. Μια σκέψη την οποία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να την είχε δουλέψει και τη σεζόν 2014-15 όταν ο Λόσον είχε τότε… εξαφανιστεί!

Ωστόσο, ακόμα και αυτή τη στιγμή η σκέψη από την υλοποίησή της απέχει, αφενός γιατί ο Ρολάντο Σεπέδα βρίσκεται ακόμα στη Φινλανδία, περιμένοντας την απόφαση του δικαστήριου που αναμένεται να εκδοθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, αφετέρου ουδείς γνωρίζει τι θα κάνει η κουβανική Ομοσπονδία αμέσως μετά το φινάλε της πολύκροτης υπόθεσης.

Το σίγουρο είναι ότι ο διεθνής διαγώνιος έχασε το μεγάλο συμβόλαιο που είχε εξασφαλίσει στην Κορέα, ενώ ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα κατά πόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στη Φινλανδία θα είναι… επιθυμητοί να επιστρέψουν στην Κούβα. Αν ισχύσει το τελευταίο και η κουβανική Ομοσπονδία δεν δώσει τη συγκατάθεσή της, τότε η ιστορία θα γίνει πιο πολύπλοκη αφού ο αθλητής θα πρέπει να ζητήσει πολιτικό άσυλο, που συνεπάγεται 2 χρόνια εκτός δράσης!

Δεν ρίχνει το κασέ ο Γκάλιτς

Πέραν της δύσκολης περίπτωσης του Σεπέδα, ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει και τον πρώην ακραίο του ΠΑΟ, Ντάνιελ Γκάλιτς. Όμως ο Κροάτης άσος δεν ρίχνει το κασέ του ενώ έχει ακόμα και μια καλή πρόταση από την Τυνησία.