BEACH VOLLEY

Σερβίς στην Ίο και τον Μυλοπότα (Foto)

Σερβίς στην Ίο και τον Μυλοπότα (Foto)

Σε ρυθμούς beach Volley κινούνται τα πάντα στην Ίο η οποία μετρά αντίστροφα για την έναρξη του μονάστερου τουρνουά του World Tour της FIVB και τους διοργανωτές να ανεβάζουν ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για το πρώτο σερβίς της Παρασκευής…

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και την παραδείσια παραλία του Μυλοπότα,  η Ίος είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το τουρνουά της FIVB και να χαρίσει στους φίλους του Beach Volley μοναδικές στιγμές.

ios_milopotas_7_2019

Τα πάντα στο νησί κινούνται γύρω από το μεγάλο τουρνουά που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές αναμετρήσεις. Τουρνουά όπου οι τελικοί Ανδρών – Γυναικών την Κυριακή θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από το ERT SPORTS που θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00.

Οι περισσότερες ομάδες του τουρνουά βρίσκονται στο νησί των Κυκλάδων, όπως και οι διαιτητές που έφθασαν το πρωί της Πέμπτης. Τα συνεργεία για το στήσιμο του κεντρικού γηπέδου αλλά και των υπολοίπων 6 στην παραλία δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου στο πρώτο σερβίς της Παρασκευής τα πάντα να είναι έτοιμα.

ios_milopotas_5_2019 ios_milopotas_6_2019

Ο καιρός αποτελεί σύμμαχο αθλητών και διοργανωτών σε ένα τουρνουά το οποίο επαναφέρει την Ελλάδα εκ νέου και μετά από αρκετά χρόνια στον παγκόσμιο χάρτη του Beach Volley…

Η Ίος είναι εδώ και δηλώνει έτοιμη να γράψει την δική της ιστορία και να χαρίσει «πόντους» στο Ελληνικό beach Volley όπως χρόνια πριν η Ρόδος.

ios_milopotas_8_2019 ios_milopotas_1_2019

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… Ραντεβού στον Μυλοπότα και το πρώτο σερβίς της Παρασκευής…

ios_milopotas_3_2019

ios_milopotas_4_2019

ios_milopotas_9_2019