DARK ROOM

Σεξουαλική παρενόχληση αλά… περσικά!

Σεξουαλική παρενόχληση αλά… περσικά!

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μπέλο Οριζόντε το σεξουαλικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο περιθώριο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συλλόγων της Βραζιλίας με πρωταγωνιστή διεθνή παίκτη της ιρανικής Πεϊκάν.

Ασυγκράτητος… αποδείχθηκε λοιπόν ο 25χρονος διαγώνιος, Ρέζα Σαφαέι που βρέθηκε στην Βραζιλία για να διεκδικήσει με την Πεϊκάν τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας του κόσμου, αλλά τελικά γύρισε πρόωρα… σπιτάκι του, αφού δεν κατάφερε να τιθασεύσει τις ερωτικές του ορέξεις.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται των διοργανωτών, το Νο 14 της ομάδας του Ιράν, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο «Mercure», του Μπέλο Οριζόντε παρενόχλησε σεξουαλικά μία από τις σερβιτόρες του ξενοδοχείου.

Το γεγονός όπως δημοσίευσε και η αργεντινικη εφημερίδα El Clarin κατέγραψαν οι κάμερες που βρίσκονταν στον ανελκυστήρα, κάτι που οδήγησε την ιρανική ομάδα να αποκλείσει από την αποστολή τον Σαφαεϊ από την περασμένη Παρασκευή.

Αντιπροσωπεία μάλιστα της Πεϊκάν ζήτησε από την κοπέλα να μην προχωρήσει σε καταγγελία του περιστατικού, καθώς στην πολιτεία του Μίνας Ζεράις το εν λόγω αδίκημα θεωρείται κακούργημα.