ΔΙΕΘΝΗ

«Σεζόν… τέλος» για Ντεγκράντι – Ζακχαίου: «Δυνατό μου κορίτσι…» (fot)

«Σεζόν… τέλος» για Ντεγκράντι – Ζακχαίου: «Δυνατό μου κορίτσι…» (fot)

Με μία ανάρτηση στα social media που… σπάει καρδιές η διεθνής Ιταλίδα Αλίς Ντεγκράντι, συμπαίκτρια των “δικών μας” Στράντζαλη και Ζακχαίου στην Κούνεο, ανακοίνωσε πως ο πρόσφατος σοβαρός της τραυματισμός στο γόνατο βάζει άδοξο τέλος στη φετινή της σεζόν στα γήπεδα της Serie A.

Μετά λοιπόν από τα 9 κρούσματα κορονοϊού που έθεσε σε περίπου 20ήμερη καραντίνα όλη την ομάδα, ο τραυματισμός του πρόσθιου χιαστού που υπέστη η Ντεγκράντι  στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στην Κρεμόνα με την Κασαλματζιόρε, αποτελεί ένα ακόμη τεράστιο “πλήγμα” για τις “ερυθρόλευκες γάτες” του Κούνεο, που σήμερα Τετάρτη αντιμετωπίζουν στη Φλωρεντία, σε εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής, την δυνατή Σκαντίτσι.

degradi_cuneo

“Ήλπιζα να μην χρειαστεί να γράψω από αυτή τη θέση, αλλά δυστυχώς η σεζόν τελείωσε έτσι, σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, ήσασταν φανταστικoί. Κάποιος μου έγραψε ακόμη και ότι “αυτό το 2020 είναι μόνο για να διαγραφεί””… και σκέφτηκα μέσα μου: # maveramente (σ.σ είναι αλήθεια0); Επειδή ποτέ δεν θα το ακυρώσω, αισθάνομαι τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, αυτού του συλλόγου και να μπορώ να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου! Φυσικά στη ζωή υπάρχουν δυσκολίες, μεταξύ της πανδημίας και των τραυματισμών υπήρξαν αρνητικές σημειώσεις, αλλά οι θετικές είναι αρκετές για να τις βάλουν στο παρασκήνιο ♥️ Μου λείπει ήδη πολύ το βόλεϊ, αλλά θα εργαστώ σκληρά για να επιστρέψω πιο δυνατή! Δεν θα είμαι στο taraflex μαζί σας, αλλά θα είμαι ο πρώτος σας οπαδός, εντός και εκτός γηπέδου!” έγραψε η 24χρονη γεννημένη πρωταθλήτρια, που εδώ και χρόνια δίνει μάχη με το πρόβλημα υγείας της, αφού πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, μετά από τις χθεσινή μαγνητική που αποκάλυψε βλάβη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στον μηνίσκο.

zakxaiou_instagram

Ανάμεσα μάλιστα στα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης  που έχει δεχθεί μέχρι τώρα η ακραία της ιταλικής ομάδας, ξεχώρισε και αυτό της Κύπριας διεθνούς άσου Κατερίνας Ζακχαίου: “Δυνατό μου κορίτσι! Σε αγαπώ αγάπη μου…”