ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

«Σφραγίζει» πρόκριση ο Παναθηναϊκός

«Σφραγίζει» πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Με στόχο την κατάκτηση δύο σετ για την πρόκριση του στους «16» του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στο Μετς (03/12 – 18:00) την Ελβετική Ντούντινγκεν.

Με τις «πράσινες» να έχουν επικρατήσει με 3-0 στην Ελβετία, ο επαναληπτικός στο Μετς ουσιαστικά αποτελεί «τυπική» διαδικασία για τον Παναθηναϊκό ο οποίος ψάχνει ουσιαστικά μόλις 2 σετ προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο προς την επόμενη φάση του Challenge Cup. Αντίθετα σε περίπτωση ήττας με 0-3 ή 1-3 η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.

Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα (Πορτογαλία) – Χάρο Ριόχα (Ισπανία), με το προβάδισμα να έχει η ομάδα της Πορτογαλίας η οποία είχε επικρατήσει 3-1 στην Ισπανία στον πρώτο αγώνα.

Οι «πράσινες» μετά τη νίκη τους επί της Σαντορίνης στη Volleyleague βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι» παραμένοντας αήττητες στο πρωτάθλημα και χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη θέλουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές τους εμφανίσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Ντούντινγκεν για την 8η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος νίκησε την Μοντάνγκ με 3-1 σετ και με ρεκόρ 6-2 και 19 βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.