Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σφραγίζει πρόκριση στο Ρέντη

Σφραγίζει πρόκριση στο Ρέντη

Να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στην Προύσα θέλει στο Ρέντη (29/11, 19:30) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ινεγκόλ και να σφραγίσει την πρόκρισή του στους «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Έτοιμος να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να προχωρήσει στο Τσάλεντζ Καπ είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» του Φερνάντο Μουνιόθ θέλουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που απέκτησαν μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Ινεγκόλ στην Προύσα και να κατακτήσουν τα δυο σετ που χρειάζονται την Τετάρτη επαναληπτικό για να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού ο οποίος υπολογίζει κανονικά όλους τους αθλητές του.

Ο Μουνιόθ αναφερόμενος στον επαναληπτικό αγώνα του Ρέντη δήλωσε «Είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επαναληπτικό και είναι σημαντικό για εμάς, να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια επικίνδυνη ομάδα που είναι έμπειρη από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα έρθουν να πιέσουν στο σερβίς και μπορούν να μας απειλήσουν στην επίθεση.

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι και 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Καλώ τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών για να μας βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Τους περιμένουμε να μας υποστηρίξουν! Σίγουρα την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε δυο σημαντικές δύσκολες εκτός έδρας νίκες αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο βήμα και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Δαρίδης : «Δεν έχει τελειώσει κάτι»

Να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να πάρουν τη νίκη που θα τους χαρίσει την πρόκριση προς τους «32» του Τσάλεντζ Καπ ζήτησε ο λίμπερο των Πειραιωτών, Άκης Δαρίδης.

Ο Θρακιώτης άσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε χαρακτηριστικά «Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει κάτι, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Από την άλλη η Ινεγκόλ δεν έχει να χάσει κάτι και δεν θα έρθει για.. βόλτα στην Ελλάδα. Θα μας πιέσει και θα παίξει ελεύθερα . Από κει και πέρα εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι και όλα θα πάνε. Τα αποτελέσματα ήρθαν στα δυο τελευταία παιχνίδια αλλά ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας δεν είναι 100% αυτός που μας αντιπροσωπεύει.

Στην Τουρκία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στην έδρα του ΠΑΟΚ όχι και τόσο. Παρ’ όλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε διαφορετική ομάδα από πέρσι, χρειαζόμαστε χρόνο και έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα. Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο για να μας στηρίξει. Φέτος κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε μια όμορφη σεζόν γεμάτη τίτλους».