CEV CUP

“Σφραγίζει” πρόκριση στο Ρέντη

“Σφραγίζει” πρόκριση στο Ρέντη

Να “σφραγίσει” την πρόκριση του προς την 8αδα του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας απέναντι στην Κραϊόβα θέλει το απόγευμα της Τρίτης (18:00) ο Ολυμπιακός στο Ρέντη που φιλοξενεί τους Ρουμάνους στον επαναληπτικό του 2-3 του πρώτου αγώνα.

Έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα που του δίνει η νίκη του στη Ρουμανία ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά την Κραϊόβα με στόχο να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρά την εκτός έδρας νίκη τους δηλώνουν σοβαροί και αποφασισμένοι προκειμένου να “σφραγίσουν” την υπόθεση πρόκριση και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους “8” του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα έχοντας ξεκουράσει στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος τον Έγκλεσκαλνς ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και προσοχή αφού περιμένει έναν δύσκολο αγώνα.

Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός αναφερόμενος στον αγώνα με την Κραϊόβα υπογραμμίζοντας «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει κάτι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση παίζει καλό βόλεϊ, πιέζει πολύ στο σερβίς όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία. Οι παίκτες μου πρέπει να κάνουν αυτό το βήμα για να συνεχίσουμε την πορεία στη διοργάνωση.

Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν το καλύτερο παιχνίδι αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας γιατί ειδικά αύριο χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν».

Απο την πλευρά του ο Ντίμα Φιλίπποφ ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το πρόβλημα που είχε στην μέση τόνισε “Πλεονέκτημα ουσιαστικά δεν υπάρχει γιατί πρέπει να κερδίσουμε με οποιοδήποτε σκορ για να περάσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε. Να παίξουμε καλά και να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης”.