A2

«Σίφουνας» ο Πορφύρας στην Πρέβεζα

«Σίφουνας» ο Πορφύρας στην Πρέβεζα

Η ανωτερότητα του Πορφύρα στο ΔΑΚ Πρέβεζας κόντρα στο νεοφώτιστο Φιλαθλητικό Πρέβεζας, οδήγησε στη νίκη με 3-0 (25-16, 25-14, 25-16) σετ των φιλοξενούμενων για την 4η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από την ομάδα του Χρύσανθου και φυσιολογικά έφτασε στη νίκη, μπροστά σε περίπου 120 Πρεβεζάνους φιλάθλους.

Για την γηπεδούχο ομάδα, που στερήθηκε τις υπηρεσίες της Χρυσάνθης Μαγκλάρα, λόγω του τραυματισμού της στον αγώνα με το Χαλάνδρι, σημαντικό κέρδος ήταν η χρησιμοποίηση της 14χρονης Εύας Μπακάλη στο τρίτο σετ, σε αγώνα Α2 Κατηγορίας.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κυριαζής): Κουμάση, Μπαρμπούδη, Λάσκαρη-Τρίγκα, Ντάκουλα, Πεπόνη, Γιάγια, Μαγκλάρα Γ., Σιούλα, Κοσμίδου Β., Παναγιωτίδου, Κοσμίδου Αν., Μπακάλη.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καλογερογιάννης): Μουστάκη, Γκούρα Αρ., Γκούρα Π., Χαλβατζή, Ράπτη, Θαλασσινού, Θεοχάρη, Καράκου, Δήμα, Χατζηπέτρου, Γκολφινοπούλου, Λιάρου.

ΠΗΓΗ: Atpreveza.gr

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...