ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια ΠΑ.Σ.Α.Π σε Μαυρομάτη

Συγχαρητήρια ΠΑ.Σ.Α.Π σε Μαυρομάτη

Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ΕΟΠΕ και στον πρόεδρο της προσωπικά για την επιτυχία στο Κάλιαρι, που ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή της Εθνικής στο World League και θέτει εαυτόν στην διάθεση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης τους ΠΑ.Σ.Α.Π έχει ως εξής

“Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π χαιρετίζει την απόφαση της επιστροφής της Ελλάδας στο World League, που πάρθηκε στις 31 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της FIVB στο Κάλιαρι και εκφράζει τα συγχαρητήριά του για αυτή την προσωπική επιτυχία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Ένα όραμα και μία προσδοκία όλων των φίλων του ελληνικού βόλεϊ, χάρις στις επιτυχημένες προσπάθειες της ΕΟΠΕ, αναμένεται να γίνει πραγματικότητα και να φέρει ξανά την Εθνική μας ομάδας στην παγκόσμια ελίτ.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση της ΕΟΠΕ στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια στήριξης της Εθνική Ανδρών,  που δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές να κερδίσουν πολύτιμες διεθνείς εμπειρίες. Η Εθνική ομάδα αποτελεί την ατμομηχανή της ανάπτυξης της ελληνικής πετοσφαίρισης και πρέπει όλη να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.”