A2

Συγχαρητήρια Πορφύρα σε Φιλαθλητικό

Συγχαρητήρια Πορφύρα σε Φιλαθλητικό

Η μάχη της ανόδου στον Β όμιλο της Α2 των γυναικών κρίθηκε υπέρ του Φιλαθλητικού/Λαρισαϊκού και η διοίκηση του Πορφύρα εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ομάδα της Θεσσαλίας για την άνοδό της στην Α1.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΡΦΥΡΑ

«Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Φιλαθλητικό Λαρισαικό για τη, δίκαιη, επίτευξη της ανόδου της ομάδας του στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ήδη, σε επικοινωνία του εφόρου του τμήματος μας κ.Νίκου Δελαγραμμάτικα με τον Πρόεδρο του Φιλαθλητικού Λαρισαικού κ. Βασίλη Ακριβούλη, γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα Πετρούπολη-Πορφύρας 3-0 σετ, που δημιουργεί διαφορά 11 πόντων για τις 3 τελευταίες αγωνιστικές, με προβάδισμα του πρώτου Φιλαθλητικού Λαρισαικού έναντι του δεύτερου της βαθμολογίας Πορφύρα κι αυτό δεν ανατρέπεται, πλέον μαθηματικά.

Στον κ.Ακριβούλη δώσαμε τα συγχαρητήρια μας για την άξια άνοδο του Φιλαθλητικού Λαρισαικού στον οποίο ευχόμαστε να υλοποιήσει και τους επόμενους στόχους του, με υγεία, καθώς, πρώτοι εμείς στον Πορφύρα νιώσαμε πολύ καλά τις τελευταίες αγωνιστικές, με αλλεπάλληλους σοβαρούς τραυματισμούς βασικών αθλητριών μας την αξία του πολυτιμότερου αγαθού».

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...