ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συγχαρήτηρια στη «generation X» του Αιγάλεω

Συγχαρήτηρια στη «generation X» του Αιγάλεω

Τα επίσημα συγχαρητήρια της έδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω στις «μεγάλες μικρές» του συλλόγου, την «generation X» του γυναικείου βόλεϊ για την μεγάλη της επιτυχία, την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ όπως και στο προπονητικό επιτελείο των Αγγελική Αντωνιάδη-Έφη Ιωάννου για την σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο.

Οι νεάνιδες του «Σίτι» ανεβάζουν πλέον τον πήχη πιο ψηλά και στοχεύουν στη συμμετοχή τους στο φαιναλ φορ του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος. Το κείμενο της ανακοίνωσης που συγχαίρει και τις υπόλοιπες φιναλίστ του θεσμού, αναφέρει:

Aigaleo panigyria neanides  23456Manolika Aigaleo 12345

«Τα κορίτσια μας έκαναν όλους υπερήφανους και όχι μόνο για την κατάκτηση του τροπαίου που είναι ούτως ή άλλως μία μεγάλη διάκριση, αλλά για το αθλητικό τους πνεύμα, για τον δυναμισμό τους, για τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους αλλά και για την πίστη τους σε αυτό που κάνουν!

Άξιες συγχαρητηρίων είναι και η προπονήτρια μας Αγγελική Αντωνιάδη αλλά και η βοηθός της Έφη Ιωάννου γιατί προάγουν στάση ζωής η οποία ταυτίζεται με την «προσήλωση προς τον σκοπό», «την αντοχή σώματος και πνεύματος», «την συνεχή προσπάθεια», «την πειθαρχία», «την υγιή ιδιοτέλεια και τον υγιή ανταγωνισμό» και τελικά την αγάπη για την ζωή! Τους αξίζουν όλοι οι έπαινοι!!!

Aigaleo koupa panigyria 090878Aigaleo -ilioupoli 45678

Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ομάδας μας, που ήταν εκεί για να την στηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο! Ένα κλίμα φιλόξενο και γιορτινό, ένα μεγάλο πάρτι, για το οποίο όλος ο κόσμος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια!!! Είναι σημαντικό για τον σύλλογο μας να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει, και ο κόσμος, μας το αναγνώρισε εμπράκτως κατά την διάρκεια αυτής της μεγάλης γιορτής. Τους ευχαριστούμε όλους για την αναγνώριση αυτή.

Συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες για την προσπάθεια τους, ΑΟΝΑ, ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!!!! Δεν έχει σημασία το να είσαι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, ούτως η άλλως αυτά αλλάζουν, σημασία έχει η προσπάθεια και η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι μαζί πάμε το άθλημα ένα βήμα πιο μπροστά! Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!

Μεγάλη τιμή μας έκαναν να περευρεθούνο Δήμαρχος Αιγάλεω Μπίρμπας Δημήτρης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χριστόγλου Γιάννα, από την ΕΣΠΕΔΑ, ο Πρόεδρος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Αντιπρόεδρος Μεταξάς Δημήτρης. ο Γεν.Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, το μέλος της Δικαστικής Επιτροπής Τσιτσιπής Παναγιώτης και από την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ ο Τσάκωνας Θεοφάνης και οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές του κλιμακίου προεθνικήςπαγκορασίδων της Ένωσης, Γκούντας Κώστας και Παπαχρήστος Γιάννης.

Σημαντικές βραβεύσεις για τον σύλλογο μας έλαβαν η Κατερίνα Κουλοπούλου με τον τίτλο της MPV και η Κατερίνα Βλάχου με τον τίτλο της καλύτερης πασαδόρου.

Aigaleo 34567Vlaxou aigaleo 12345

Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε την ‘’ΧΡΥΣΗ 15ΑΔΑ’’

ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Άρχηγος)

ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΕΛΛΑ

ΜΑΝΩΛΙΚΑ ΕΥΑ

ΚΟΜΒΟΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΜΙΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΛΕΚΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΟΝΑΝΤΕΡΑ ΓΩΓΩ

ΕΞΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΟΥΜΠΑ ΕΥΑ

ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΛΤΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

COACH: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ASSISTANT COACH: ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΦΗ

ΕΦΟΡΟΣ: ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Σας ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!!»