A2

Συγκίνηση στην πίτα της Θέτιδας

Συγκίνηση στην πίτα της Θέτιδας

Με την παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του αδικοχαμένου Χρήστου Παπαθανασίου, η Θέτιδα Βούλας έκοψε την Κυριακή την πίτας της για το 2016, με την συμμετοχή όλων των τμημάτων, γονέων και φίλων του συλλόγου.

Παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι του Δήμου, οι κυρίες Νατάσα Κουρεντζή και Μαρία Σίνα και ο κύριος Δημήτρης Δαβάκης.

Την εκδήλωση προλόγισε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος πραγματοποίησε και την διαδικασία της κοπής, ενώ μίλησαν και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Μετά το τέλος της διαδικασίας μοιράστηκαν στα τμήματα τα κομμάτια τους όπου για κάθε τμήμα υπήρχε ξεχωριστό φλουρί.

THETIS triantafyllou kopi -98

Τέλος η διοίκηση της Θέτιδας, ανέβασε στο σαϊτ του συλλόγου, ευχαριστήριο προς την οικογένεια του αείμνηστου Χρ. Παπαθανασίου αλλά και των χορηγών:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλους την οικογένεια του coach μας Χρήστου Παπαθανασίου που μας τίμησε με την παρουσία της και θα είμαστε πάντοτε δίπλα της, όπως και όλους τους φίλους του συλλόγου μας που θέλησαν να προσφέρουν στην οικογένεια του, το δικό τους ξεχωριστό δώρο.

Επίσης ευχαριστούμε, την εταιρία γλυκισμάτων και χορηγό του συλλόγου μας CAKE και τον κο Χριστόφορο Μαυρόπουλο για την πίτα και τα υπέροχα πάντα γλυκίσματα του, όπως και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την παρουσία του στην εκδήλωση μας.

Thetis paidia goneis

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις αθλήτριες μας, τους προπονητές , τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που γέμισαν σήμερα με χαμόγελα το Κλειστό να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και να έχουν στην ζωή τους περισσότερο αθλητισμό και φυσικά βόλεϊ.»

thetis voulas omada 12345

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...