Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγκίνηση στο «αγωνιστικό αντίο» της Δικαιούλια

Συγκίνηση στο «αγωνιστικό αντίο» της Δικαιούλια

Με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση η κεντρικός Βιργινία Δικαιούλια υπέγραψε τους τίτλους τέλους μιας γεμάτης αγωνιστικής παρουσίας 20 χρόνων στα ελληνικά γήπεδα, εκ των οποίων τα 13 στο δεύτερο «σπίτι» της την ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου.

«Ευγνωμοσύνη για όλα», έγραψε η αρχηγός του ΑΟΜ που κόντρα στον Ολυμπιακό έδωσε την τελευταία της παράσταση και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι της φώναζαν μετά το τέλος της αναμέτρησης «Δικαιούλια είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με το 1 στη φανέλα».

«Είναι δύσκολο να εκφράσω το μείγμα συναισθημάτων καθώς αφήνω πίσω μου ένα κομμάτι του εαυτού μου, αλλά είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και συμμετείχαν σε όλο αυτό», έγραψε δίνοντας ξεχωριστές ευχαριστίες στον κόουτς Πασκουαλίνο, το σταφ του ΑΟΜ αλλά και τον πρόεδρο Πάρη Ευαγγελίου, οι οποίοι όπως σημείωσε «έχουν γίνει σαν οικογένεια τα τελευταία 13 χρόνια και κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όπως και οι συμπαίκτες μου που αγαπώ πολύ και πιστεύω ότι θα καταφέρουν σπουδαία πράγματα. Ξέρω καλά ότι δεν το έκανα τέλεια, αλλά σίγουρα το έκανα με τον δικό μου τρόπο. Σας ευχαριστώ».

That’s a wrap! Gratitude for everything! Today marks the end of a significant chapter in my life, and I am deeply…Δημοσιεύτηκε από Virginia Dikaioulia στις Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...