ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συγκλονιστικός Ψάρρας: «Παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ απέναντι στα θηρία»

Συγκλονιστικός Ψάρρας: «Παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ απέναντι στα θηρία»

Δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας και δικαιολογημένα αφού η ομάδα των υπερβάσεων, ο φετινός Μίλωνας έφτασε μια ανάσα από το “θαύμα”.

Μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά κέρδισε το χειροκρότημα και την αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας που έχτισε ο Σάκης Ψάρρας και που όπως ο ίδιος ανακοινωσε έκλεισε ο κύκλος της αφού είναι δεδομένο ότι βασικά της γρανάζια (Χερ, Χανδρινός) τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει εφέτος αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και με τον τρόπο που είδατε. Παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ απέναντι σα θηρία, απέναντι σε μία τεράστια ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ, με ιστορία, με τίτλους, με μεγάλους αθλητές. Νίκησαν οριακά αυτόν τον τελικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια όμως και στους παίκτες μου, στα παιδιά μου, στους συνεργάτες μου, σε όλο τον οργανισμό του Μίλωνα. Το χειροκρότημα του κόσμου εδώ στη Λάρισα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες μου και όλη την ομάδα. Μόνο που λέτε πως ήμασταν ισάξιοι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη ιστορία. Κλείνει ένας κύκλος για αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Παναγιώτη Γεωργούτσο, Ηλία Λάππα, Βασίλη Μηνούδη, Γιάννη Στυλιανού, Αριστοτέλη Γεωργόπουλο, Ηλία Νανόπουλο και όλη τη διοίκηση που με στηρίζει. Ευχαριστώ τον άνθρωπο της ζωής μου που με στηρίζει. Δε μπορέσαμε να πάρουμε το κύπελλο. Θα το προσπαθήσουμε στο μέλλον».