Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σύγκρουση στο απόρθητο Ζηρίνειο

Σύγκρουση στο απόρθητο Ζηρίνειο

Η μονομαχία του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου στο Ζηρίνειο «κλέβει» την παράσταση στην εμβόλιμη αγωνιστική της 8ης αγωνιστικής της Τετάρτης (19.00, Novasports-3).

Πρόκειται για την κόντρα των δύο μεγάλων αουτσάϊντερ του πρωταθλήματος που ισοβαθμούν στην 2η θέση της Α1 με 18 βαθμούς με τα ίδια σετ (20-8) και μόλις έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων ότι νίκησαν και αντίστοιχα τον περυσινό νταμπλούχο ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ (3-1) ενώ σε ατομικό επίπεδο θα αναμετρηθούν δύο από τους πιο φορμαρισμένους πασαδόρους της Α1, Νικολάκης και Πάρις αλλά και δύο σπουδαίοι διαγώνιοι Γιοβάνοβιτς και Ντόκιτς.

«Κάστρο» το Ζηρίνειο

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς που δείχνει να είναι σε μεγάλη φόρμα, θέλει να πετύχει την έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει το αήττητο στο Ζηρίνειο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εντός και πάλι με 3-0 τον Εθνικό.

O προπονητής του Α.Ο.Π Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, σχολίασε για το ντέρμπι κορυφής με τον Φοίνικα Σύρου: «Είναι ένα κομβικό ματς και για τις δυο ομάδες. Ο Φοίνικας είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Πρόκειται για την ομάδα που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τεχνικά μιλώντας είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στο σερβίς και στο φιλέ. Συνεπώς το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Όμως θα προσπαθήσουμε γι άλλη μια φορά να κάνουμε την υπέρβαση. Περιμένω να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς που θα το χαρεί ο κόσμος ο οποίος θα έρθει στο γήπεδο».

«Πειρατές έτοιμοι για όλα»

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Φοίνικας Σύρου. Οι «Πειρατές» που προέρχονται από το εντυπωσιακό 3-1 επί του ΠΑΟΚ στο «Δ.Βικέλας», φιλοδοξούν να αλώσουν το «κάστρο» της Κηφισιάς και να εκτοξευτούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σέρβος τεχνικός του Φοίνικα, Ντούσκο Νίκολιτς, αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με τον Ηλία Λάππα που έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στο αγώνα με τον δικέφαλο και ίσως να τον αφήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα την εξέλιξη του σκορ.

Ο Λάππας δήλωσε για τον αγώνα με την Κηφισιά: «Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Η Κηφισιά έχει την πιο δύσκολη έδρα στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γα δύσκολο αγώνα και μεγάλο σε διάρκεια.

Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση των δυνάμεων μας και να ακολουθήσουμε σωστή τακτική ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Δώρο η φανέλα με το 9

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοιμάζει η διοίκηση του Α.Ο.Π Κηφισιάς για τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Τετάρτη στο «Ζηρίνειο». Ένας τυχερός θα αποκτήσει, μετά από κλήρωση, τη φανέλα του Νίκου Παπαγγελόπουλου.

Στην κληρωτίδα θα μπουν όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα. Γι αυτό καλούνται οι φίλαθλοι να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους και μετά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Ευνοϊκή παράδοση ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας έχει να νικήσει στην Κηφισιά από τις 29 Οκτωβρίου 2011. Αυτή είναι η 13η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και ο Φοίνικας προηγείται με 7-5 στις νίκες.