Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σύγκρουση ΠΑΟΚ-ΕΣΑΠ

Σύγκρουση ΠΑΟΚ-ΕΣΑΠ

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγείται ο ΠΑΟΚ με την ΕΣΑΠ. Ο περυσινός νταμπλούχος ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη σήμερα Σάββατο προκειμένου να εκθέσει όλα όσα συνέβησαν στο… σίριαλ του αιτήματος αναβολής του Δικέφαλου με τον Παμβοχαϊκό (13/1), το οποίο απορρίφθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα λόγω της επιστροφής των δύο Κουβανών (Χιμένες, Σεπέδα) από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της βορείου Αμερικής, όπου συμμετέχουν με την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Η ΕΣΑΠ απάντησε αρνητικά με το θέμα να πηγαίνει στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, η οποία πρότεινε τη διεξαγωγή του ματς με τον Παμβοχαϊκό μια μέρα αργότερα (Πέμπτη 14/1) με τη μεταφορά του επόμενου εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/1). Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του διαφώνησε με την προτεινόμενη λύση, αφού στις 19/1 έχει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με την Τρεντίνο στην Ιταλία.

Η Λίγκα κατέθεσε ακόμα μια πρόταση με την αναμέτρηση Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ για την Πέμπτη 14/1 και δίνοντας το δικαίωμα αναβολής του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! Πράγμα… παράλογο το οποίο και απέρριψε ο ΠΑΟΚ.

Το αλαλούμ αυτό συνεχίστηκε και το θέμα πήγε σε ψηφοφορία δια περιφοράς, εκεί όπου όπως διαβάσαμε από τον ορισμό της αναμέτρησης στο Δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ… απορρίφθηκε από το Δ.Σ.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 18.00 στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Δήμου Βέλου Βόχας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Την απόφαση αυτή έλαβε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος που εξέτασε σχετικό αίτημα του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 13η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 21.00″.

Μ’αυτά και μ’αυτά, ο Δικέφαλος βγαίνει δυναμικά στην αντεπίθεση με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου θα παραθέσει όλα όσα συνέβησαν και θα εκθέσει αναλυτικά και το τι λέει η προκήρυξη και ο γενικός κανονισμός ενώ το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι το νέο ΤΑΑ των νταμπλούχων δείχνει αποφασισμένο όχι μόνο στα του αγωνιστικού μέρους αλλά και στα του έξωαγωνιστικού.