ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια Καραμπέτσου και σκυτάλη στις Εθνικές ομάδες!

Συγχαρητήρια Καραμπέτσου και σκυτάλη στις Εθνικές ομάδες!

Η αυλαία της αγωνιστικής δράσης για το βόλεί γυναικών έπεσε με την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσο να μοιράζει συγχαρητήρια και δίνει τις ευχές του για καλή επιτυχία στις Εθνικές ομάδες που από Δευτέρα παίρνουν τη… σκυτάλη.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών που έγινε στην Ηλιούπολη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Θήρας ήταν διαφήμιση για το άθλημα μας και μάλιστα στην πιο δύσκολη αγωνιστικά περίοδο όλων των εποχών λόγω της πανδημίας του covid-19.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, στην διοίκηση του, στις αθλήτριες, στους προπονητές και σε όλους τους συντελεστές του τμήματος για την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Θήρας για τη μεγάλη προσπάθεια αλλά και την τιμητική παρουσία του στον τελικό.

Εύχομαι στους δύο συλλόγους αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση να έχουν υγεία και σύντομα όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστώ την ΕΡΤ, το Δήμο Ηλιούπολης και ειδικά το Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης και τον Πρόεδρο Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

Από τη Δευτέρα τη σκυτάλη λαμβάνουν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών και εύχομαι στους αθλητές, στις αθλήτριες και στους προπονητές τους καλή αρχή και καλή επιτυχία στον στόχο της χρονιάς που είναι η πρόκριση στα ισάριθμα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 2021.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
11/04/2021

«Έφυγε» ο Νότης Λίτσας

Φτωχότερο είναι εδώ και λίγες ώρες πλέον το ελληνικό βόλεϊ καθώς θρηνεί την απώλεια του Νότη Λίτσα που «έφυγε» το πρωί της Κυριακής στα 75 του χρόνια σκορπώντας...