ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια ΟΔΒΕ σε Γεροθόδωρο-Παπαδογούλα-Καραμπέτσο

Συγχαρητήρια ΟΔΒΕ σε Γεροθόδωρο-Παπαδογούλα-Καραμπέτσο
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την συμμετοχή των Γεροθόδωρου -Παπαδογούλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο αλλά και την επανεκλογή του Γιώργου Καραμπέτσου στην προεδρία της ΕΟΠΕ εξέδωσε η Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος…
Η ανακοίνωση της ΟΔΒΕ
Η επόμενη μέρα των εκλογών της ΕΟΠΕ που σφραγίσθηκε με την επανεκλογή του Γιώργου Καραμπέτσου, βρίσκει την Ελληνική διαιτησία να πανηγυρίζει την συμμετοχή δύο άξιων συναδέλφων στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.
Η επιλογή αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής διαιτησίας και την θέση που αυτή κατέχει στο Παγκόσμιο αθλητικό “γίγνεσθαι”. Η πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται με συνέπεια, ο επαγγελματισμός και ο σωστός προγραμματισμός την έχουν αναδείξει ως τον πλέον αξιόπιστο εγγυητή για , ισόνομο, δίκαιο και “καθαρό” άθλημα.
Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος να καταδικάσω εκφράσεις και συμπεριφορές που βάζουν σε αμφισβήτηση το κύρος και την αξιοπιστία της Ελληνικής διαιτησίας από όπου και αν προέρχονται, έστω και ως υπόθεση εργασίας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του στο τιμόνι του αθλήματος και να τον ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία που είχαμε που είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί, αφού αναγνωρίζω ότι οι σημαντικές αυτές επιτυχίες δεν είναι ανεξάρτητες από τις επιλογές του.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ επίσης το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του, έτσι ώστε να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες στο άθλημα που αγαπάμε.
Σταύρος Μαυρικίδης
Πρόεδρος ΟΔΒΕ