Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σηκώνουν… μανίκια από Δευτέρα στην Πάτρα

Σηκώνουν… μανίκια από Δευτέρα στην Πάτρα

Με μοναδικό αμφίβολο τον Κουβανό  Συριάνις Μέντεζ Ερνάντεζ, που υπάρχει ενδεχόμενο λόγω εκκρεμοτήτων να μην συμπεριληφθεί στο φετινό ρόστερ , η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί  στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς η επίσημη πρώτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση του  ΤΑΑ Παναχαϊκής έχει ως εξής

«Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου, στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Στις 17.30 θα γίνει ο αγιασμός και μίση ώρα αργότερα, θα ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Στην πρώτη συγκέντρωση έχουν κληθεί για να δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση όπως και ο τεχνικός Γιώργος Λυκούδης με τους συνεργάτες του.
Μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Κουβανός Συριάνις Μέντεζ Ερνάντεζ ο οποίος δεν θα παραβρεθεί στην πρώτη προπόνηση και ο λόγος της απουσίας του είναι ότι ακόμα δεν είναι δεδομένο ότι τελικά ο παίκτης θα φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής τη νέα περίοδο.

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει τα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα μετά και από επαφές με υποψήφιους χορηγούς, να έχει επαναπροσδιοριστεί ο προϋπολογισμός της ομάδας βόλεϊ για τη νέα χρονιά.

Τις επόμενες μέρες και ανάλογα με τις εξελίξεις στις επαφές της διοίκησης με τους χορηγούς, θα οριστικοποιηθεί αν τελικά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Συριάνις Μέντεζ στην Παναχαϊκή η θα ματαιωθεί».