ΔΙΕΘΝΗ

Το σήκωσε η Allianz της Παπαφωτίου (φωτ)!

Το σήκωσε η Allianz της Παπαφωτίου (φωτ)!

Μετά από τρομερή ανατροπή, η Allianz MTV της Στουτγκάρδης επικράτησε με 3-2 της Άαχεν και πανηγύρισε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία της μπροστά σε 10.500 κόσμο.

Μια κούπα που είχε… ελληνικό χρώμα αφού τόσο η διεθνής πασαδόρος, Αθηνά Παπαφωτίου όσο και ο β’ προπονητής, Γιάννης Αθανασόπουλος έχουν συμβολή στη μεγάλη επιτυχία. Η Ελληνίδα άσος αγωνίστηκε ως αλλαγή και βοήθησε να ξεμπλοκάρει ανά διαστήματα η ομάδα της Στουγκάρδης ενώ βοήθησε και από τη θέση του σερβίς. Αυτό είναι το πρώτο Κύπελλο στην καριέρα της Παπαφωτίου μετά τα πρωταθλήματα με Παναθηναϊκό (2011), ΑΕΚ (2012) και το Super Cup (ΑΕΚ, 2012)! Αντίθετα με την “πρωτάρα” πασαδόρο, για τον Έλληνα τεχνικό, το… καλό τρίτωσε” καθώς η σημερινή “κούπα” ήρθε να προστεθεί στα 2 Κύπελλα Ελλάδας με Ολυμπιακό, στον πάγκο του οποίου πανηγύρισε εξάλλου και ένα νταμπλ!

Παρόλο που η Allianz MTV βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και με υπομονή κατάφερε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί και πάλι είχε το πάνω χέρι, αν και η Άαχεν ισοφάρισε σε 13-13 με ψυχραιμία και συγκέντρωση στη λεπτομέρεια η ομάδα της Παπαφωτίου έκανε το 15-13 και το πανηγύρισε δεόντως!

allianz1

Κοινή απονομή και όλα μπλε!

Αμέσως μετά ακολούθησε κοινή απονομή Κυπέλλου με τη Φριντρισχάφεν και την Allianz MTV να ανεβαίνουν στο βάθρο, βάφοντάς το μπλε αφού είναι τα χρώματα και των δυο ομάδων!

 (Foto: Tom Bloch)