Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σήκωσε πανιά το «Πειρατικό»!

Σήκωσε πανιά το «Πειρατικό»!

Mε  αισιοδοξία  από την διοικητική συσπείρωση και ομοψυχία όλων των φορέων του νησιού,  να στηρίξουν την ομάδα αλλά και με στόχο να επαναλάβει την περυσινή σπουδαία αγωνιστική πορεία που τον οδήγησε ως τον τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague, έγινε η παρουσίαση του Φοίνικα Σύρου.

Τα σημερινά αποκαλυπτήρια των «Πειρατών» για τη σεζόν 2016-17,έγιναν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο πανηγυρικής συνέντευξης Τύπου όπου μίλησε ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσσος και παρουσιάστηκε το τεχνικό επιτελείο και το σύνολο των παικτών του συλλόγου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός , ο αντιδήμαρχος Αλέξης Αθανασίου,  ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος και αρκετά μέλη τη διοίκησης του «Πειρατικού».

foinikas-rousos-synenteuksi-345678

Ρούσσος: “Υψηλοί στόχοι και φέτος”

Το… σέρβις στην παρουσίαση, έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Ρούσσος,  αρχικά ευχαρίστησε την περσινή ομάδα για την μεγαλειώδη πορεία της  και τη διεκδίκηση του τίτλου στους τελικούς των πλέι οφ της Volleyleague, τους φορείς του νησιού (Περιφέρεια, Δήμο, Επιμελητήριο), όλους τους χορηγούς αλλά και τους φιλάθλους που στήριξαν με πάθος την ομάδα ολη τη σεζόν.

Στη συνέχεια ο κ. Ρούσσος, υποστήριξε:«Πλέον η διοίκηση της ομάδας δεν αποτελείται από τρεις… τρελούς που έτρεχαν για όλα, αλλά σε αυτή εκπροσωπούνται όλοι οι σημαντικοί φορείς του νησιού.

Μετά και την περσινή χρονιά όλοι έχουν αντιληφθεί την προστιθέμενη αξία της ομάδας και πόσο αυτή συμβάλει στην διαφήμιση και προβολή της Σύρου. Η ανταπόκριση των επιχειρηματιών του νησιού είναι μεγάλη.

Το ίδιο περιμένουμε και από τους φιλάθλους με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία από αύριο θα διατίθενται και στο γραφείο που διέθεσε ο κ. Ρένος Φρέρης στην οδό Πρωτοπαπαδάκη.

Παράλληλα, βάζουμε μπροστά και το πρότζεκτ με τα μέλη του συλλόγου. Θέλουμε να φέρουμε πολλούς κοντά στην ομάδα με λίγα χρήματα. Η συνδρομή που θα πληρώνουν θα είναι μικρή, αλλά με αυτή θα απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη σε επιχειρήσεις του νησιού.

Για το θέμα αυτό θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Ήδη το Γυμναστήριο Μετάλλαξη που φέτος στηρίζει δυναμικά την ομάδα, ανακοίνωσε έκπτωση 30% στα μέλη και τους κατόχους διαρκείας».

Όσον αφορά τους νέους αγωνιστικούς στόχους του Φοίνικα, τόνισε: «Και τη φετινή χρονιά πάμε για το καλύτερο δυνατό, οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί όπως και πέρυσι. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα μπάτζετ. Δικά μας «όπλα» είναι το οικογενειακό κλίμα, η προσήλωση στο στόχο μας και η σκληρή δουλειά».

Στο φινάλε της ομιλίας του  ο κ. Ρούσσος παρουσιάσε εναν-έναν τους παίκτες του ρόστερ (απουσίασε ο Ζήσης λόγω εθνικής) και το προπονητικό επιτελείο.

foinikas-paiktes-987653

Νίκολιτς: “Ολοι μαζί μπορούμε”

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Συριανού συλλόγου, Ντούσκο Νίκολιτς, πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, μετά την επιτυχημένη σεζόν που είχαμε πέρυσι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, την διοίκηση και όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα την περασμένη χρονιά.

Άλλαξαν πολλά φέτος, μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε ο σύλλογος. Έχουμε 9 καινούριους παίκτες, δική μου δουλειά είναι να τους «ρυθμίσω» κατάλληλα για να έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απηύθυναν τόσο ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος.

 

Πηγή: Cyclades24.g