ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σήκωσε την κούπα το Πειραματικό

Σήκωσε την κούπα το Πειραματικό

Κυπελλούχος  ΕΠΕΣΘ 2016, αναδείχθηκε το Πειραματικό, μετά από ένα συναρπαστικό τελικό που έγινε στο Κατσάνειο.

Τα κορίτσια του Αρμιν Μπελουμπέκωβ (που ανανέωσε τη συνεργασία του) κατάφεραν να φέρουν το Κύπελλο στο Πειραματικό, μετά από 8 χρόνια καθώς επικράτησαν της αρκετά καλής ομάδας του Μυγδονιακού με 3-1 σετ που κοουτσάρει η παλιά πασαδόρος του ΕΟΣ και του Φιλαθλητικού, Αντζυ Τρύψια.

Peiramatiko-2345

Αγωνιστικά, η νεοφώτιστη ομάδα του Μυγδονιακού στη Β΄εθνική της ΕΠΕΣΘ, αιφνιδίασε το Πειραματικό παίρνοντας το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια οι νικήτριες ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν στο σέρβις και στην υποδοχή και κατάφεραν να πάρουν το ματς με 3-1 και την πολυπόθητη κούπα. Επιτυχία που γλύκανε την απογοήτευση της απώλειας ανόδου στην Α2, από τη ΧΑΝΘ.

Τα σετ 3-1 (22-25, 25-22, 25-17, 25-23)

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη , Μποσταντζόγλου , Πατέλη Λίτσα, Βεργή Γωγώ, Χατζησακούλα Χριστίνα, Νίκα Κωνσταντίνα, Ξανθοπούλου (λ), Καραγιάννη, Λάκη , Σαμαλέκη, Μαδέση, Γιάμπαστου Χριστίνα, Καραντάκη, Λάκη Μαρία.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : (Μπελουμπέκωβ Α) Διαμαντή Β, Φουτσιτσάκη Θ, Καμφορίδου Χ, Βουτσά Ο, Κοντού Β, Αντωνίου Σ, Κατεντζόγλου Α, Νικολού Α, Γκίναλη Α, Αλτινη Α, Γιαννώτα Κ, Κίτσιου Γ.