ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήρια από ΠΑ.Σ.Α.Π. για Παπαθανασίου

Συλλυπητήρια από ΠΑ.Σ.Α.Π. για Παπαθανασίου

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου, εξέδωσε ο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Το κείμενο της ανακοίνωσης

“Συγκλονισμένο τo Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη θλίψη του στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Παπαθανασίου, που το βράδι της 19ης Δεκεμβρίου έφυγε σε ηλικία 45 ετών από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας για μια ακόμη φορά στο πένθος την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ.

Ο εκλιπών τεχνικός των γυναικών της Θέτιδας Βούλας, ήταν γνωστός για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο άθλημα, τόσο παλιότερα ως διεθνής αθλητής αλλά και ως προπονητής. Ένας ανθρωπος καλοσυνάτος με ξεχωριστό ήθος και αξιοπρέπεια, προσηλωμένος στις  υψηλές αξίες, στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους.

Με την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνεί το άθλημα, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, αποφάσισε την κατάθεση στεφανιού στην κηδεία του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Πηγή: pasap.eu