A2

Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη από την ΕΑΠ

Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη από την ΕΑΠ

Tα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην ασύλληπτη τραγωδία που βίωσε τα τελευταία 24ωρα η Δυτική Αττική, αλλά και την έμπρακτη στήριξή της στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία και ζούνε πολύ δύσκολες στιγμές, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ε.Α.Π.

Η οικογένεια της Ε.Α.Π. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την συμπαράστασή της στους πολίτες που επλήγησαν από τη Θεομηνία και την καταστροφική πλημμύρα στη Δυτική Αττική.

Ο τραγικός απολογισμός της τεράστια καταστροφής, φέρνει στο Φως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατοίκων της περιοχής.

Η Ε.Α.Π. θεωρεί υποχρέωση της αυτή την κρίσιμη ώρα, να συμβάλλει σαν πρώτη κίνηση συμπαράστασης και Αλληλεγγύης, να συγκεντρώσει τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα για τους πληγέντες.

Η δράση μας θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26/11/2017, με τους εντός αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ και Μπάσκετ, που έχουν έντονο αθλητικό ενδιαφέρον λόγο των τοπικών αναμετρήσεων με ΑΙΓΙΑΛΕΩΝΤΑ, ΑΧΑΓΙΑ ’82 και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Σ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...