Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συλλυπητήρια ΣΕΠΠΕ-Παναθηναϊκού για την απώλεια της Mαριάννας Ολτεάνου

Συλλυπητήρια ΣΕΠΠΕ-Παναθηναϊκού για την απώλεια της Mαριάννας Ολτεάνου
Η οικογένεια του βόλεϊ θρηνεί την απώλεια της βολεϊμπολίστριας και προπονήτριας Μαριάννας Ολτεάνου Καρακώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. Ο ΣΕΠΠΕ όσο και ο Παναθηναϊκός -ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά της- εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.
Η ανακοίνωση του ΣΕΠΠΕ: 
Έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών η συνάδελφος Προπονητρια ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΟΛΤΕΑΝΟΥ(Καρακώστα).
Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ως αθλήτρια συνέδεσε το όνομα της αγωνιζόμενη με την φανέλα του Παναθηναϊκου και ως προπονητρια πάνω από 30 έτη με σωματεία της Αθηνας.
Τελευταία συνεργασία της με ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Αθήνας τον ΑΚ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
Το ΔΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύζυγος της και συνάδελφο προπονητή ΔΗΜΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ όπως επίσης και στον υιό τους ΒΑΓΓΕΛΗ.
Η ανακοίνωση του Π.Α.Ο:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της άλλοτε βολεϊμπολίστριας του Συλλόγου Μαριάννας Ολτεάνου Καρακώστα
Η πρώην «πράσινη» αθλήτρια του Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Συλλόγου.

Η αθλήτρια με καταγωγή από τη Ρουμανία  αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα την τετραετία 1987-1991 και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Από κει και πέρα υπήρξε και προπονήτρια του «τριφυλλιού» στις ακαδημίες στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου.