Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σημάδια ζωής στο Ανατόλια

Σημάδια ζωής στο Ανατόλια

Μπορεί το Κολέγιο της Θεσσαλονίκης να αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Α1 Γυναικών, ωστόσο μετά το αποψινό συμβούλιο της νέας διοίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet φαίνεται πως υπάρχει η πρόθεση να αγωνιστεί η ομάδα στην Α2 και όχι σε χαμηλότερη κατηγορία.

Έπειτα από τα πρόσφατα δυσάρεστα μαντάτα, όπου πέρα από την αποχώρηση “από τα σαλόνια” του γυναικείου βόλεϊ φάνηκε ότι το τμήμα βόλεϊ του ΣΑΑΚ Ανατόλια έφτασε μία ανάσα από τη διάλυση, τα πράγματα δείχνουν πιο ενθαρρυντικά για το σωματείο της Θεσσαλονίκης, μολονότι το μπάτζετ της προσεχούς σεζόν δεν είναι οριστικοποιημένο, αλλά θα είναι σαφώς χαμηλότερο και θα υπάρξει ένα…συμμάζεμα.

Αυτό από μόνο του καθιστά το έργο της διοίκησης ακόμη πιο δύσκολο, όχι μόνο όσον αφορά στη διαχείριση κάποιων καταστάσεων, αλλά και στο «στήσιμο» της νέας ομάδας. Είναι βέβαιο πως λιγότερες οικονομικές απολαβές από πέρυσι η αναζήτηση καλών αθλητριών, θα είναι πλέον δυσχερέστερη, από ότι χθες.

Παράλληλα η παραμονή του τεχνικού της ομάδας δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού ο Σωκράτης Τζιουμάκας, που πλέον είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, πέρα από το συναισθηματικό «δέσιμο» που έχει τα δύο τελευταία χρόνια με την ομάδα, δύσκολα θα δεχθεί να παραμείνει στο τιμόνι του Ανατόλια, αν δεν υπάρξουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού.