ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σημαντικό τριήμερο για το ελληνικό βόλεϊ

Σημαντικό τριήμερο για το ελληνικό βόλεϊ

Γεμάτο από ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συσκέψεις που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ είναι το τριήμερο 11/9 έως 13/9.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή με τη σύσκεψη της ΕΟΠΕ με τις τοπικές Ενώσεις και Επιτροπές απ’ όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (08:30) που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκπαιδευτικό σεμινάριο σε διάφορους άξονες του αθλητικού μάνατζμεντ το οποίο απευθύνεται στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της ΕΟΠΕ, των Τοπικών Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών καθώς και στα μέλη των Διοικητικών τους συμβουλίων.

Επιστημονικός υπεύθυνος του σεμιναρίου, που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια εξειδικευμένης εκπαίδευσης του προσωπικού της ΕΟΠΕ, των Ενώσεων και των Επιτροπών, αλλά και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών που παρέχουν, είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, Δρ. Δημήτρης Γαργαλιάνος.

Τέλος το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...