Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συμφώνησαν να τα ξαναπούν!

Συμφώνησαν να τα ξαναπούν!

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης την πρώτη τους συνάντηση με τις δυο μεριές να… συμφωνούν πως θα τα ξαναπούν με στόχο να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Η συνάντηση των δυο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφού αμφότεροι θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους χωρίς ωστόσο να υπάρχει  κάτι ανακοινώσιμο. Το ζητούμενο δεν είναι οικονομικό, αλλά θέμα αγωνιστικού πλάνου με βάση τους στόχους της επόμενης σεζόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμφότερες οι πλευρές δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από μια πορεία όπως η φετινή, ανταγωνιστική και πρωταγωνιστική.

Όπως οι διοίκησεις των περισσοτέρων ομάδων της Α1, έτσι και του ΠΑΟΚ, παρότι νταμπλούχος φαίνεται να μην… βιάζεται για κινήσεις και αποφάσεις στα μέσα του Μάη. Ωστόσο, χρονικά τα πάντα πιέζουν και για την πρωταθλήτρια ομάδα που έχει να δώσει και μια απάντηση για το αν θα αποδεχτεί ή όχι τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ η πίεση είναι διπλή, όχι μόνο χρονική (μέσα σε μια βδομάδα) αλλά και ιστορική αφού η απόφαση συμμετοχής ή μη στα μεγάλα σαλόνια κατά μεγάλο ποσοστό υποδηλώνει και τις προθέσεις που αφορούν τους στόχους του εκάστοτε σωματείου!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
06/06/2023

Κοκκινάκης 4ετίας στον ΠΑΟΚ

Την παραμονή του Μενέλαου Κοκκινάκη για 4η συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά που γνωστοποίησε και τυπικά την ανανέωση...